Om oss

Lappfjärd Ungdomsförening r.f.

Lappfjärds ungdomsförening grundades 1896 och är idag en aktiv förening med ett rikt utbud av verksamhet som riktar sig till alla åldersgrupper.

Lappfjärds Ungdomsförening (LUF) har aktiviteter för alla åldrar. För barn ordnas bl.a filmvisningar, barnartister och den nyrenoverade bollhallen uthyrs till barnkalas. Ungdomar har möjlighet att spela innebandy, volleyboll, biljard, titta på TV eller göra nästan vad som helst i föreningens ungdomsrum. För de vuxna ordnas bl.a. fester och baler med olika teman.

Ungdomsföreningen erbjuder också utvecklingsstördas stödperson/vän gratis inträde till våra evenemang om ett Vänskapskort kan uppvisas, läs mer på http://www.ystavankortti.fi/sv/

 

Årsmöte 2021

Den 28 februari hade Lappfjärds ungdomsförening åresmöte. Verksamhetsberättelsen för 2020 lästes upp och man kunde konstatera att det blev ännu ett lyckat år, trots Covid-19. Under året 2020 har styrelsen inte kunnat ordna en hel del evenemang. Men den traditionella återkommande evenemanget Lappfjärdshelgen kunde ordnas då man följde sjukvårdsdistriktets rekommendationer. 

LUF tackar alla som stöder föreningens verksamheter!

 

Den nya styrelsen fick följande sammansättning under årsmötet:
 

Anton Viik, Ordförande

André Engelholm, Vice ordförande & evenemangsansvarig

Lina Ingves, Sekreterare

Josephine Isuls, Informationsansvarig& vice Sekreterare

Torbjörn Rosenback, Kassör

Lukas Lassfolk, Disponent & husmor

Max Ivars, Evenemangsansavrig

Antony Engelholm, Medlemsansvarig

Marie Lövholm, Supleant

Jesper Hemgård, Suppleant

 

 

 

Årets styrelse kommer att jobba för en trivsam lokal, ett gott samarbete mellan andra föreningar i byn och sträva efter ett händelserikt och roligt verksamhetsår.